Μοναδική Προσφορά!
Φεβρουάριος 25, 2018
Xiaomi Mi MIX 2S Facial Unlock Teaser
Μάρτιος 23, 2018

Xiaomi MWC 2018

Η Xiaomi συμμετείχε στο MWC της Βαρκελώνης με μία πολύ ωραία παρουσία χωρίς όμως να παρουσιάσει τίποτα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Το MWC είναι το αγαπημένο συνέδριο της μεγαλύτερης πλειοψηφίας κατασκευαστών προϊόντων κινητής τηλεφωνίας και όχι μόνο. Η Xiaomi, ως μία κορυφαία μάρκα σε πολλούς τομείς δεν μπορούσε να λείπει. Η ανακοίνωση της συμμετοχής της γέμισε τον κόσμο με πολλές προσδοκίες ενώ οι φήμες για το τί θα ανακοινωθεί διαδέχονταν η μία την άλλη με επικρατέστερη την ανακοίνωση το Mi MIX 2S το οποίο όμως δεν ανακοινώθηκε ποτέ. Επίσης μια φήμη που κυκλοφόρησε αρκετά ήταν η παρουσίαση του Mi7 η οποία επίσης δεν έγινε όπως είχε γίνει το 2016 με την παρουσίαση του Mi5.

Βέβαια το περίπτερο της εταιρείας μόνο αδιάφορο δεν άφηνε τον επισκέπτη ο οποίος μπορούσε να δεί όλα τα κινητά της εταιρείας και να τα δοκιμάσει επί τόπου .

Τα laptop της εταιρείας επίσης είχαν την περίοπτη θέση και πραγματικά εντυπωσίασαν τόσο με το όμορφο design τους όσο και με τα δυνατά τους χαρακτηριστικά

Επίσης η εταιρεία κράτησε χώρο για την παρουσίαση των robot της για τα οποία είχε στήσει μία mini arena , καθώς και για την παρουσίαση των ηλεκτροκίνητων πατινιών της.

Σε κάθε περίπτωση περιμέναμε να δούμε περισσότερα από την εταιρεία όμως η xiaomi κρατάει τα καλύτερα πάντα για το τέλος και είμαστε σίγουροι πως το 2018 θα είναι μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις για τους λάτρεις της εταιρείας.