Αλλαγή Οθόνης

 

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε σε περίπτωση που σπάσει η οθόνη σας!

 

Όλοι μας, στην καθημερινότητά και όχι μόνο, έχουμε πάθει το το παρακάτω περιστατικό. Να περπατάμε σε ένα δρόμο και όλοι γύρω μας να βιάζονται να πάνε κάπου και να μιλάνε στο κινητό τους. Μέσα σε αυτήν την κίνηση ξαφνικά ακούτε το σπάσιμο γυαλιού όταν αυτό προσκρούει με δύναμη στο έδαφος.

Παρόλο που βάζουμε προστατευτικές θήκες ή προστατευτικά τζάμια το κινητό μας ανάλογα με την πτώση και την πίεση μπορεί να σπάσει. Αυτό που τρομάζει περισσότερο είναι ότι κάτι που έχετε αγοράσει τόσο ακριβά έπαθε ζημιά και θα πρέπει να πληρώσετε για να το επισκευάσετε, επειδή είναι καθημερινό εργαλείο δουλειάς.

Το να βρεθεί κάποιος ξαφνικά με ένα σπασμένο Smartphone είναι κάτι απρόσμενο και ξαφνικό. Όταν μάλιστα όλες οι σημαντικές πληροφορίες της καθημερινότητας του αποθηκεύονται εκεί, σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται τι θα κάνει από εδώ και πέρα. Εάν η συσκευή, λόγω της πτώσης ή του έντονου χτυπήματος, σταματήσει να λειτουργεί, δεν ανάβει καθόλου, δε λειτουργεί η οθόνη ή ο χρήστης δε μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εφαρμογές του, τότε θα χρειαστεί να θυμηθεί τηλέφωνα, επαφές, ραντεβού, e-mail, διαδρομές κλπ που δεν τα έχει αλλού αποθηκευμένα. Βέβαια, αυτό τις περισσότερες φορές είναι μια αρκετά επίπονη διαδικασία.

Η επισκευή οθόνης του Smartphone που έχει σπάσει κοστίζει πολύ λιγότερο από το να χρειαζόταν να αντικαταστήσετε ολόκληρη την συσκευή. Επιπλέον λόγω μηχανημάτων ο χρόνος επισκευής για μια σπασμένη οθόνη είναι ελάχιστος, γίνεται αξιόπιστα και το κινητό είναι σαν καινούργιο. Οπότε δεν χρειάζεται να μπούμε στη διαδικασία άγχους ή στενοχώριας.

Σίγουρα μια σπασμένη οθόνη ή βλάβη είναι το τελευταίο πράγμα που κάποιος θέλει να δει στην πολύτιμη συσκευή του. Για αυτό πρέπει να προσέχουμε και να παίρνουμε και μέτρα προστασίας όπως θήκες, ειδικά τζαμάκια, κτλ. Αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι ακόμα κι αν συμβεί δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Δεν πρέπει να στενοχωρηθούμε, ούτε να απελπιστούμε.

Η εταιρία μας, αναλαμβάνει να επιδιορθώσει οποιοδήποτε ράγισμα ή σπάσιμο οθόνης  με το λιγότερο δυνατό κόστος. Διατηρούμε πάντα τις υπηρεσίες μας σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το μόνο που έχετε να κάνετε από την μεριά σας, είναι να μας ενημερώσετε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Εμείς θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα. Αν η συσκευή σας φτάσει στα δικά μας τα χέρια, δεν έχετε να φοβάστε καθόλου για τη συσκευή σας. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ενημερωθείτε για το κόστος της επισκευής, αλλά και το πότε θα είναι έτοιμη η συσκευή σας.